Weer in Balans

Rots en Water, een training die werkt!

Gastenboek

Hier kunt u ervaringen over de training achterlaten.


Gastenboek

sandra vs
18-04-24 09:36:12
Een Verrijkende Ervaring met Rots & Water Training

Na eerdere positieve ervaringen met de Rots & Water training, besloten we ook onze zoon deel te laten nemen aan deze cursus. Hoewel het altijd spannend is om een nieuwe situatie te betreden, zorgde het warme ontvangst ervoor dat hij zich direct op zijn gemak voelde. Wat de ervaring nog beter maakte, was dat hij meteen een klik had met een medecursist, wat het volgen van de training een stuk aangenamer maakte.

Hij keek er elke keer naar uit om naar de training te gaan en werkte met veel plezier aan de opdrachten. Dankzij de training heeft hij niet alleen zijn eigen gedrag beter leren begrijpen, maar ook geleerd om effectiever om te gaan met alledaagse uitdagingen, zoals conflicten op het schoolplein. Hij heeft nu meer tools in handen om problemen op te lossen, wat hem zelfverzekerder en weerbaarder maakt.

Deze training heeft hem niet alleen sterker gemaakt als individu, maar heeft ook bijgedragen aan zijn persoonlijke ontwikkeling. We zijn erg tevreden over de positieve impact die de Rots & Water training heeft gehad en zouden het zeker aanraden aan andere ouders die overwegen hun kinderen hieraan te laten deelnemen.
Karen van Loon
05-09-22 15:11:20
Onze dochter had vaak last van woedeuitbarstingen en een laag zelfvertrouwen. door de training bij Wineke heeft ze veel meer controle over haar emoties, kan ze vaak aanvoelen wanneer er een "rode knop' moment aankomt en op tijd er even uit stappen om tot rust te komen. Tevens heeft dit haar meer zelfvertrouwen gegeven waardoor ze meer nieuwe dingen durft te proberen!
Monique Klaver
18-08-22 11:04:07
Onze dochter dreigde onder te sneeuwen in de dynamiek van jongens in haar klas. Ze ging met weinig plezier naar school, steeds pijn in haar buik.
Door de training van Wineke staat ze letterlijk en figuurlijk steviger in haar schoenen. Ze vond de training daarnaast leuk om te doen. Ze ging altijd met plezier naar Wineke.
Heel erg bedankt Wineke!
Mariska Bakker
23-01-22 21:49:31
Wineke heeft onze zoon handvatten geven om goed met bepaalde emoties om te gaan. Onze zoon ging graag heen omdat Wineke erg lief en kundig is en hem goed kon begeleiden en hem heeft laten groeien. Ook wij als ouders werden overal in betrokken en kregen tips en trics om thuis ook te kunnen begeleiden. We hebben heel veel gehad aan rots en watertraining. Nogmaals heel er bedankt Wineke!
Angenita .
29-09-20 19:27:26
Wineke is een schat van een coach en goed in haar vak. Ze heeft mij en.mijn zoon weer het gevoel gegeven dat we het goed doen. Wij kwamen voor rots en water en Wineke heeft de tijd voor ons.genomen en meer gedaan dan van haar verwacht mag worden. Ze heeft steeds weer de tijd genomen die nodig was. Wineke verstaat bovendien de.kunst om tips te geven.zonder dat deze als.kritiek voelen. Z3 begrijpt dat niet alleen een kind coaching nodig heeft maar ook de ouder. Wineke is een warme, betrokken en kundige coach die.ik iedereen toewens. Met Wineke heb je het gevoel er.niet meer alleen voir te staan.