Weer in Balans

Rots en Water, een training die werkt!

Trainingsaanbod

De trainingen worden gegeven door Wineke de Loos. Zij heeft de basisopleiding Rots en Water gevolgd, de vervolgopleiding Rots en Water voor kinderen met Autisme spectrum stoornissen, de Rots en Water Basisschoolbreed opleiding en de Rots en Water training voor kinderen met een psychosociaal trauma.

Er zijn verschillende mogelijkheden om de training te volgen, namelijk individueel of in een klein groepje. Ieder kind krijgt een werkboekje met de lessen en de ouders krijgen na iedere les een kort verslag van de les per mail.

Omdat het een fysieke training is, is het handig als je makkelijk zittende kleding aan hebt. We trainen op blote voeten of op sokken, dus gymschoenen zijn niet nodig.

Individueel:

Bij deze training wordt alles geheel afgestemd op de specifieke behoeft van alleen uw kind. Het moment waarop de training wordt gegeven en het aantal lessen, wordt afgestemd met de ouders.

Groepstrainingen:

Deze zullen gegeven worden op de vrijdagmiddag. Afhankelijk van het aantal kinderen en dus de te formeren groepjes krijgt u van mij een definitieve datum en tijd door. Bij voldoende aanmeldingen om een groepje te maken starten we met de training.

Scholen:

Voor scholen is het mogelijk om hele klassen en/of kleine groepjes te trainen. Dit kan gaan om de sfeer en de samenwerking te verbeteren in een bepaalde groep of om schoolbreed te werken aan een betere sociale veiligheid. In goed overleg met de school wordt hier een passende training voor aangeboden.

Locatie individuele- en groepstrainingen:

De training wordt gegeven op basisschool de Vloedlijn. 

Adres: Drooghe Bol 1005

          1788 VA Julianadorp