Weer in Balans

Rots en Water, een training die werkt!

Tarieven:

Individuele training:

De individuele training wordt helemaal aangepast aan de specifieke behoefte van uw kind en het aantal lessen wat is nodig is wordt afgestemd met de ouders. De individuele training duurt een 1/2 uur per keer en kost € 39,93 per les. Voorafgaand aan de training heb ik altijd een intakegesprek met het kind. De kosten hiervoor zijn € 15,- en duurt ongeveer 20 minuten. De kinderen krijgen een mapje met de les van die week en meestal een korte thuisopdracht. Als ouders ontvangt u een mailtje met een kort verslag. Na afloop van de laatste training krijgen de kinderen een Rots en Water diploma mee naar huis.

Groepstraining:

Er wordt gestart met de training van een groep als er minimaal 2 en maximaal 5 kinderen van een bepaalde leeftijdscategorie zijn. 

Voor de Rots en Water groepstraining hanteer ik meestal 6 lessen met een totaal tarief van  € 119,79 per kind. Mochten er daarna meer lessen nodig zijn dan kan dat in overleg. Voorafgaand aan de training heb ik altijd een intakegesprek met het kind. De kosten hiervoor zijn € 15,- en duurt ongeveer 20 minuten. De kinderen krijgen elke week in hun eigen werkmapje nieuwe bladen met ook thuisopdrachten zodat u als ouders ook op de hoogte bent van wat er gedaan is. Tevens krijgt u ook via de mail een kort verslagje van de afgelopen les. Na afloop van de laatste training krijgen de kinderen een Rots en Water diploma mee naar huis. 

Scholen:
Voor scholen wordt altijd een offerte op maat aangeboden. Mogelijkheden zijn: lessen aan kleine groepjes, individuele kinderen en aan hele klassen.

Gratis Rots en Water training

Kinderen die op basisschool de Vloedlijn zitten krijgen vanuit school de training aangeboden en dit wordt onder schooltijd gegeven. Het is niet mogelijk voor kinderen van de Vloedlijn om gratis deel te nemen aan een training buiten de schooltijden. 

  Klik hier om naar de website van Meerwerfbasisschool De Vloedlijn te gaan.

Vergoedingen:

  • Er zijn een aantal Zorgverzekeraars die de Rots en Water training geheel of gedeeltelijk vergoeden (soms wel 75% tot € 320). De vergoedingen zijn afhankelijk van welk pakket u heeft afgesloten. Het is dus zinvol om vooraf bij je Zorgverzekeraar te checken hoe het zit met de vergoedingsmogelijkheden.  De Rots en Watertraining valt onder "Overige psychologische zorg" (tweedelijns zorg)
  • Vanuit het PGB zijn er bij een aantal zorgkantoren mogelijkheden om vanuit dit budget de Rots en Watertraining te bekostigen. Ook hierbij is het dus zinvol om vooraf te checken bij het Zorgkantoor hoe het zit met de vergoedingen voor de Rots en Watertraining.